Benim Forum Türkiyenin Genel Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PortalAnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Hoşgeldiniz, Misafir.
Son Ziyaretiniz: Perş. Ocak 01, 1970
Toplam Mesajınız: 0

tem€Lden fıkRaLar!!

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
Yazar Mesaj
arda1452
Üye
Üye

<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 65
İş/Hobiler : Futbol Oynamak....

Cuzdan
Altın Altın: 10
Para Para: 10

tem€Lden fıkRaLar!! Vide
MesajKonu: tem€Lden fıkRaLar!!   tem€Lden fıkRaLar!! Icon_minitimeC.tesi Eyl. 26, 2009 3:22 pm

OTOSTOPÇU TEMELL

Temel son model spor arabayla kahveye gelmiş dursun:ula temel ha bu arabayı nerden buldun demş temel:dün otostop çekiyodum bu arabadan bi kadın indi mini eteğini kıvırdı ve dile benden ne dilersen dedi bende arabayı aldım demiş Dursun:ula temel aferin zaten sana mini etek yakışmazdı .. Laughing

AT YARIŞI

Temel ile cemal birlikte sinemaya gitmişler...Filmdeki bir at yarışı sahnesine kadar, hiç seslerini çıkarmamışlar...Tam yarış başladığında Temel,Cemale dönmüş.-Uşağum,gel seninle bir bahse girelim Benderim ki beş numaralı at kazanacaktır...Cemal-(peki),demiş ve iddayı kaybetmiş.Film bitip,dışarı Çktıklarında Temel bir itrafta bulunmuş:-)
Ula uşak,ben sana bir oyuyn oynamışim...Daha önce bu filmi gördüğümden,beş numaralı atın kazanacağını biliyordum...Cemal,pek şaşkın bir halde cevap vermiş:-Uşağum,benimde bu filmi ikinci kez görüşümdür...Ama ben ne bileyim iki defa aynı atın kazanacağını bileyim .. Laughing

https://benimforum.forum.st/

tem€Lden fıkRaLar!!

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası