maymunlar zindanındayım, madalyon düşmemiş, sordum hiç kimseye çıkmamış ve hiç kimse görememiş, maymunlar dolup taşınca herkez yatıp şehirde başlamış,ezik çarlar çoğalmış,loncalarda saf almış, sanki herkes dolunay almış, KDPyi ise herkes satmış, maymunlar zindanından çıktım ben çoktan vadideyim çok yol aldım korktum bende bazen herkes gibi umudum kalmadı, fakat KDP aramızdaki en büyük farktır, gönlüm ws etmek istemez bıktım da zaten,eziklerle uğraşıp,GMye laf anlatmak, beyinsizlerle sohbetler,oyunu bilmeyenlere öğütler, bakış lardan bellidir kim ne ister, niyetse nedir, orda kimse yok mu hadi biraz yang ver, burada ben sıkıldım yaklaş bana pot ver, eninde sonunda dövüşeceğiz elbet,şimdilik benden bu kadar iyi bu KDP...
fark var senin dolunayınla benim KDPim arasında büyük bi fark var eziklerle benim aramda irice bir fark var ezikle GM arasında bulunan
iyice havaya gir havaya gir iyice, ben kesilmem defansım tahtta GM, şehirde büyülerim tam bir buçuk Saat, seyirciyle birleşir bir bütün oluruz o an,çeneni kapat ve izle bence en azından, yüzde yüz sağlam ve reis çarlar çokta rahatız burada, pala'nı sen elinde tut, olacaksın hoşnut,loncalar dolar yavrum biz boşuna mı koştuk ayrılmış birbirinden imparatorluk, hep uzak blok blok, yenildikçe kendinden geçmiş loncalar hep çok, yeni moda GBY bizde ise barış yok, yanlış söyler ezikler vakitsiz ötmüş horoz gibi, düğünler özgürlük, barış demekti n'oldu, insanoğlu Chunjo'da bu kuralı bozdu neyse bizim işimiz çok adam kesmek ve eğlenmek, dinletmek ve eğlemek gerek beklerler çünkü bizde...
fark var senin dolunayınla benim KDPim arasında büyük bi fark var eziklerle benim aramda irice bir fark var ezikle GM arasında bulunan
uzaklaştıkça uzaklaşır çarlar ezikleşti, ortamlar yabanileşti,GM ler acayipleşti, saygıysa çölde bir yerde her dilde bir combo şarkısı,kördüğümle düğümlenen yollarda arkadaşlıklar, eğlenmekte şart biraz, kafa dağılmadan oynanmaz, her Gün düğün olmaz ancak arada bir coşmak farz, eziklerden kurtulmak,GM lerle kalmamak, KDP tutan bir kimse değil de +9 partizan gibi parlayan olmak, sen sıkma canını ben buradayım her daim, coşturmak için hazır CH lerde yer varsa, geldiğim yerdeyim, elimde +9 dolunayım, elimde +9 KDP'm ve ninjamdaki SYH le...
fark var senin dolunayınla benim KDPim arasında büyük bi fark var eziklerle benim aramda irice bir fark var ezikle GM arasında.
Sana bi char yapıcam demiştim Bak ben sözümü tuttum
Ya!Ya! Bir kısa Pmle bitti sanırsın Rap patlıcanım dinle yanarsın Bu şarkıyı o krallığa dinletirsin Sen bir şişe pota char verirsin
Sitelere gir hadi üyelik oluştur Para edermi charın kaç kuruştur. Basmalı Herkez Hasmalı döngel Satıcıdan az satılmıs 2.el Derdi yoktur ama hep gözü yaslı Yeteğenide traştır oynar başlı Utanmadan yanıma gelir birde "Sa" der Sanki çok pmde Charını söle bana yangı ne kadar Bende ki 10m ulan allahına kadar Eksik metin bunu herkez duysun, Babanada söle sana char bulsun Palavra anlat bunan banane Sen pm at GMye Seni Seviyorum GMcim Hadi beni kastır
Tekrar Tekrar Dinle Bak Bi Söz Daha Yerinde Duramazsın Sen Benim Sevdiğim Char Değil Kestiğim Char Bile Olamazsın.
Boşver kanka bir grup yapalım Ks yapsın Bizde yol alalım Sizde Dinleyin Sözleri Cazdır Eksik Metin aa Hadi Beni Kastır Sert Olursan Elbet Kırılırsın Sen saf denince hep yatarsın Lüks Charlarada Bayılırsın Parayı bir kere öde ayılırsın Cok sinirisin reglimi oLdun Zehirinlede hep beni boğdun Karakter ayrımı yapanıda bize Gönder Eline Silah Versin GameMaster
Metin2 bir numara en büyük So'dan çıkan çılgın türk 30 Levellik elinde Twisted Evil demir pala nerden geldi bu mler en iyisi sorma
Gel gel gel metin2 ye gel gel metin2 ye gel
Denedim olmadı çabalarımın sonu artıya varamadı ben edilee'ye komşuyum Expleri gözler meczubum uykum kaçtı İtemsizliğin eşiğine battı Bu suçsuz gözlerime edilee borcum ağırdır Gm inşallah banlamaz beni bu yüzden
Al bi de burdan yak demirci ikram Ben İtemsiz cs_ali hilenin sonu ban Neyse ne baş koydum levele Yürürüm yok hilem yok expim
[Metin2'ye uyarlayınca bazen kafiye olamayabiliyor ve bazı saçma kelimeler:D ]
İtemler biçim biçim Ölürüm exp için Alem bana düşmandır , Ks yaptığım için
Metin2'de 99 Level bir adam adı Whisper Bu adam öyle sağlam ki Gmyi bile ezer geçer Çharında bulunur full +9 itemler Ağzınız açık kaldı dimi ezigler
Metin2'de elimde +9 dolunay Karşıda baktım çıkmış Ay Bu sefer yenildi Galatasaray Ben çok iyi kayarım kaykay